Du har ingen varer i kurven.

Medarbejdere hos Forlaget Delta

Direktør: Randi Nielsen
Engelskredaktør: Lisbeth Skov Hansen.
Danskredaktør: Nico Ambelas.
Tyskredaktør: Cornelia Cohn Christensen.
Administration og salg: Mujesira Muslic
Grafiker: Mette Bødker
Grafiker: Freelance

Telefonnummer: +45 46 78 70 15

Send os en mail

Klimavenlige bøger til dig

Her hos Forlaget Delta forsøger vi at begrænse bøgernes CO2-aftryk så meget som muligt. Derfor har vi været meget opmærksomme på alle produktionens led og har blandt andet valgt at:

  • Papiret til bøgerne kommer fra bæredygtigt, klimavenligt skovbrug.
  • Bøgerne trykkes i Danmark, hvilket reducerer transportafstanden.
  • Trykkeriet er miljømærket og arbejder efter markedets strengeste miljøkrav.
  • Vi genanvender papkasserne fra trykkeriet, når vi sender bøger til skolerne.

Hos Forlaget Delta skal vi ikke så langt for at besøge vores trykkeri, det ligger nemlig i Varde, Sønderjylland hos Lise-Lotte.

Vores samarbejde går 15 år tilbage. Når hun har trykt vores klimavenlige bøger, sender hun dem med danske fragtmænd til os i Jyllinge. Her pakker lokale drenge og piger bøgerne om, og sender dem ud, blandt andet i de kasser som bøgerne er ankommet i.

Mange forlag får trykt deres bøger i Asien eller Østeuropa, men ved at bruge et dansk trykkeri nedbringer vi den mænge CO2, der skal anvendes på transport. Samtidigt bliver vores bøger lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug, så hver gang der fældes et træ til papirproduktionen, bliver der plantet et nyt.

Fordi vi anvender et miljøvenligt trykkeri og bruger bæredygtigt papir, bærer Forlaget Deltas hæfter både mærket CO2 Klima-neutral tryksag og det nordiske miljømærke Svanen. Papkasserne, vi leverer hæfterne i (som allerede har været genbrugt én gang), kan sagtens bruges igen. Du kan fx bruge dem til opbevaring, en ny forsendelse eller som på Fredsskolen i Roskilde, hvor de været kreative med bogkasserne i håndværk og design. Vi håber i øvrigt at du affaldssorterer dit hæfte, når du engang er færdig med at bruge det.

 

Har du en lærebogsforfatter i maven?

 På Forlaget Delta modtager vi gerne manuskripter til undervisningsbøger, som passer ind i forlagets profil. Vi vurderer indsendte manuskripter løbende. Hvis du sender til os, så foretrækker vi følgende:

 • Et uddrag af – eller hele – manuskriptet.

• En kort synopsis, hvor du forklarer materialets pædagogiske og didaktiske udgangspunkt. Du må også gerne fortælle lidt om din egen baggrund for at producere materialet.

• Kontaktoplysninger: Navn, adresse og e-mailadresse samt evt. hjemmeside.

 For at begrænse papirbrug, foretrækker vi en henvendelse på e-mail, snarere end med post.

 Vi ser gerne på materialer til alle skolens fag.

 Skriv til Randi på: rn@forlagetdelta.dk

Forkert kundenummer, prøv eventuelt igen.