FACITLISTER * Sådan køber du dem * Sådan tilgår du dem – Sidste forsendelsesdag inden sommerferien er d. 28-06-2024.

Du har ingen varer i kurven.
Let’s do it – Step 10
Let’s do it – Step 10
Let’s do it – Step 10
Helt NY udgivelse til 10. klasse, 1. g eller EUD/EUX

Helt NY udgivelse til 10. klasse, 1. g eller EUD/EUX

 

Har dine elever styr på den engelske grammatik? Ellers er den gode nyhed, at de kan få det med Let’s do it – Step 10 – en helt NY udgivelse, som er relevant for 10. klasse, 1. g eller EUD/EUX (niveau F-C).

Igen har Peter Rentsch og Lisbeth lavet en udfordrende og spændende engelskbog til de danske skoleelever. Bogen kommer rundt om al relevant engelsk grammatik og så er den ’spiced up’ med finurlige, sproglige aktivitetsopgaver og interessante tekster om vigtige begivenheder, hvor menneskeheden har kæmpet med og mod naturen.

Dine elever står foran at skulle træffe vigtige valg i forhold til deres arbejdsliv. I Step 10 kan de tage testen ”How career orientated are you?” og blive klogere på dem selv, og hvilken livsform, der passer til dem. De kan læse om, hvordan andre mennesker i verdenshistorien har truffet valg – store valg – som har været både nyttige og interessante for hele menneskeheden. De kan fx læse om penicillinets opfindelse, eller om Roald Amundsens omhyggelige forberedelse og kloge beslutninger, der gjorde udslaget for, at han blev den første, som nåede den geografiske sydpol. De kan også læse om det højeste og det dybeste punkt på jorden, om den første månelanding og meget mere.

Som en ekstra bonus indeholder bogen et tema om, hvordan man skriver emails til professionel brug, hvilket giver bogen et merkantilt tilsnit. Som de øvrige udgivelser i serien har Step 10 et lækkert, indbydende layout og QR-koder med lyd til udvalgte tekster.

Og prisen? Ja, den kan ikke blive meget bedre. Kun kr. 29, – What’s not to like? 👍

Se hæftet her
Privat
Skole

Har du købt adgang til facitlisten til denne bog, bedes du indskrive den e-mail du har anvendt da du købte adgangen, samt ordre nummeret.


Du kan finde ordre nummeret på din e-mail faktura og ordrebekræftelse.


Dine informationer matcher desværre ikke - prøv igen