FACITLISTER * Sådan køber du dem * Sådan tilgår du dem – Sidste forsendelsesdag inden sommerferien er d. 28-06-2024.

Du har ingen varer i kurven.
Stories from OUR LIVES
Stories from OUR LIVES
Stories from OUR LIVES

Kender du vores nyeste serie til engelsk Stories from OUR LIVES?

Vores brugere har taget rigtigt godt imod serien, så hvis du ikke allerede kender og bruger den, vil vi anbefale, at du giver den et øjebliks opmærksomhed.

I skrivende øjeblik dækker serien 4. -7. klassetrin/tilsvarende niveau, men Level 3 (til 3. klassetrin) er på vej (sensommer 2024). Herefter følger Level 8 (ultimo 2024) og Level 9 (sommer 2025).

Forfatteren skriver om baggrunden for at udvikle Stories from OUR LIVES:

Stories from OUR LIVES er udviklet med det formål at give eleverne en læseoplevelse og dermed stimulere deres læselyst og motivere dem til at arbejde med ordforråd, chunks og det engelske sprog generelt, både mundtligt og skriftligt.

Det er min erfaring, at når en elev læser en historie, som er vedkommende, og der skabes følelser i eleven, så fører det til øget motivation, som påvirker hukommelsen positivt. Så når de nye engelske ord, der skal indlæres, indgår i en kontekst, som eleven kan relatere til og efterfølgende huske, vil de nye gloser også ’sidde fast’ ”.

 

Stories from OUR LIVES – Level 4-6 fik i september 2023 en flot anmeldelse på folkeskolen.dk. Bl.a. blev seriens kvalitet og helhed fremhævet, og måden, seriens opgaver er konstrueret på, fik også flotte roser med på vejen. Du kan læse hele anmeldelsen her https://www.folkeskolen.dk/engelsk/get-your-moneys-worth/4729062

Stories from OUR LIVES

Se hæftet her
Privat
Skole

Har du købt adgang til facitlisten til denne bog, bedes du indskrive den e-mail du har anvendt da du købte adgangen, samt ordre nummeret.


Du kan finde ordre nummeret på din e-mail faktura og ordrebekræftelse.


Dine informationer matcher desværre ikke - prøv igen