FACITLISTER * Sådan køber du dem * Sådan tilgår du dem. – Vi sender ud igen efter sommerferien fra d. 05-08-2024. Vi ønsker jer en god sommer.

Du har ingen varer i kurven.
Stories from OUR LIVES – Level 7
Stories from OUR LIVES – Level 7
Stories from OUR LIVES – Level 7

Glæd jer! Nu er foråret her – og det samme er Stories from OUR LIVES – Level 7.

Den nyeste knop på Stories from OUR LIVES-grenen, nemlig Level 7 til engelskundervisningen i syvende klasse, er sprunget ud.

Som de andre bøger i serien indeholder Level 7 otte kapitler med dannende tekster, der tager udgangspunkt i temaer, der er relevante for elever i syvende klasse, og som indbyder til refleksion. Til alle kapitler er der opgaver til før-læsning, tekstforståelse, ordforråd, træning af både mundtlighed og skriftlighed. Teksterne er tæt glosseret, og naturligvis er der tilhørende engelske lydfiler. Alle kan være med!

I Level 7 kan du og dine elever læse interessante og velskrevne historier, bl.a. om minoritetsgruppen Irish Travellers, om online-venner kontra venner IRL, om en amerikansk dreng, der beslutter sig for at benåde årets Thanksgivingkalkun, eller om en kenyansk pige, der løber sig ud af fattigdom, og meget, meget mere.

Som du kan se på emnerne, indeholder Level 7 en masse kulturguf om engelsktalende lande.

Som noget helt NYT i serien har Level 7 et afsnit med funktionelle grammatikøvelser, som tager udgangspunkt i tekster fra bogens kapitler.

Stories from OUR LIVES – Level 4-6 fik i september 2023 en flot anmeldelse på folkeskolen.dk. Bl.a. blev seriens kvalitet og helhed fremhævet, og måden, seriens opgaver er konstrueret på, fik også flotte roser med på vejen. Du kan se hele anmeldelsen her https://www.folkeskolen.dk/engelsk/get-your-moneys-worth/4729062

Se hæftet her

Privat
Skole

Har du købt adgang til facitlisten til denne bog, bedes du indskrive den e-mail du har anvendt da du købte adgangen, samt ordre nummeret.


Du kan finde ordre nummeret på din e-mail faktura og ordrebekræftelse.


Dine informationer matcher desværre ikke - prøv igen