FACITLISTER * Sådan køber du dem * Sådan tilgår du dem. – Vi sender ud igen efter sommerferien fra d. 05-08-2024. Vi ønsker jer en god sommer.

Du har ingen varer i kurven.
Wilkommen zu Neues Gut gemacht
Wilkommen zu Neues Gut gemacht
Wilkommen zu Neues Gut gemacht

Alles klar?
Das ist Neues Gut gemacht auf jeden Fall!

 

Vores populære Gut gemacht-serie (5.-9. klasse) er ved at blive revideret. Der venter dine elever et super spændende og gennemarbejdet materiale, der bl.a. indeholder QR-koder med oplæsning af udvalgte tekster, sange og rim, samt links til relevante hjemmesider.

Et stærkt fagligt niveau, ajourført med Fælles Mål 2019, og stadig med højt fokus på en effektiv og sikker indlæring med gentagelse af den elementære grammatik.

Neues Gut gemacht 1 møder I Mia og hendes venner Carl, Louis og Hanna, der fortæller jer om seværdigheder, familie, alfabetet, tal, farver og I kan løse sjove opgaver, der knytter sig til den gennemgående basale grammatik i hæftet.

Neues Gut gemacht 2 hører I om bl.a. Mias hverdag, hendes fødselsdag, hobbies og I kan spille et brætspil, hvor den nye viden om tysk sprog og kultur kan afprøves. Grammatikken bliver repeteret og indøvet via sjove krydsogtværser og opgaver.

I Neues Gut gemacht 3 kan I læse og høre om tyske seværdigheder, ”Die Schweiz”, restaurantbesøg, kroppen og Grimms eventyr ”Der Froschkönig”, samt lære spørgeord, talemåder og SMS-sprog. Der er øvelser i lytteforståelse, en QR-diktat og flere opgaver, der lægger op til sætningskonstruktion og skriftlig fremstilling. De grammatiske emner spænder fra bl.a. sein, haben, regelmæssige og uregelmæssige verber i præsens og præteritum, werden i præsens til kasus/akkusativ.

Neues Gut gemacht 1, 2 og 3 – 64 sider A4. Kr. 29,00 ekskl. moms pr. stk.

Neues Gut gemacht 3
Privat
Skole

Har du købt adgang til facitlisten til denne bog, bedes du indskrive den e-mail du har anvendt da du købte adgangen, samt ordre nummeret.


Du kan finde ordre nummeret på din e-mail faktura og ordrebekræftelse.


Dine informationer matcher desværre ikke - prøv igen